Dorpstraat 53 6122 CE Buchten 046 850 4488 info@hoeskamer.nl 24/7
banner1.jpeg

Ingrid Golsteijn & Eric Kempkens

Register uitvaartverzorgers in de regio Sittard-Geleen- Born-Echt-Susteren

‘Een goed afscheid helpt je verder’

Als specialisten in betekenisvolle, persoonlijke en eigentijdse uitvaartverzorging ondersteunen en inspireren wij u graag bij het organiseren van een goed afscheid.
Uit ervaring weten wij dat een goed afscheid helpt bij het rouwproces. Goed afscheid nemen betekent voor iedereen iets anders. Samen met u organiseren wij een uitvaart die recht doet aan het leven van uw dierbare en past bij de wensen van nabestaanden. 

 

Over Eric

Eric is een duizendpoot. Net als Ingrid heeft hij een HRM-achtergrond en heeft hij vele jaren gewerkt als Manager Bedrijfsvoering. Werken met en voor mensen in een organisatie met een maatschappelijk belang. Daarnaast kennen veel mensen Eric  van TV, als presentator bij TV Limburg en Streekomroep Start.

Eric kwam door de carrière-switch van zijn vrouw in aanraking met het vak van uitvaartverzorger. Al snel raakte hij enthousiast en greep hij de kans om als uitvaartondernemer onderscheidend te zijn in de regio. Met zijn achtergrond  heeft hij zich in korte tijd ontwikkeld tot een bevlogen uitvaartverzorger en spreker bij uitvaarten. Hij is creatief met woorden en weet in korte tijd een sprekend verhaal op te tekenen. 

Door het verdwijnen van religieuze rituelen, is het belangrijk om op een andere manier betekenis te geven aan het afscheid.  Samen met de familie geeft hij invulling aan de uitvaart en inspireert hij nabestaanden bij het vinden van de juiste woorden, beelden, muziek en eigentijdse rituelen.  Niet alleen tijdens de uitvaart, maar ook de dagen voorafgaand aan de afscheidsdienst. Mede dankzij de huiselijke setting van afscheidshuis De Hoeskamer en de flexibiliteit die hij als uitvaartondernemer kan bieden, maakt hij de wensen en ideeën van de familie mogelijk. 

Als geboren en getogen Limburger verzorgt hij de afscheidsdienst op verzoek ook in het Limburgs dialect. 

Over Ingrid

Ingrid staat aan de basis van afscheidshuis De Hoeskamer. Gedreven door zingeving maakte zij na een succesvolle carrière als HR Manager in 2013 de switch naar het vak van uitvaartondernemer.  

Uitvaartverzorgers ontmoeten mensen tijdens misschien wel de meest moeilijke periode in hun leven. Nabestaanden zijn vlak na een overlijden kwetsbaar. In korte tijd moeten veel keuzes gemaakt worden en moet er vorm en inhoud gegeven worden aan het afscheid. Juist in deze emotioneel zware periode maakt een integere, professionele  begeleiding door een vakbekwame uitvaartverzorger het verschil. Families ervaren de begeleiding en ondersteuning van Ingrid als een warme deken.

Vanuit diezelfde drijfveren heeft zij het initiatief genomen tot afscheidshuis De Hoeskamer. De naam zegt het al. Het afscheidshuis ademt de sfeer van thuis uit. Warm, intiem, sereen, met een grote mate van flexibiliteit; dit zijn zomaar een paar steekwoorden die nabestaanden gebruiken om het karakter van het afscheidshuis omschrijven. 

Steeds minder nabestaanden kiezen voor een traditionele uitvaart en zoeken naar een meer persoonlijke invulling van het afscheid.  Ingrid beschouwd het als haar belangrijkste taak om nabestaanden goed te informeren over de vele mogelijkheden. Vaak zijn het de kleine dingen, die een groot verschil maken. De meerwaarde voor families is haar inlevingsvermogen en oog voor detail.

Samen met haar man Eric vormt zij het ondernemersechtpaar achter Afscheidshuis De Hoeskamer. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor nabestaanden en vormen vanaf de melding van overlijden tot aan de dag van de uitvaart het vaste aanspreekpunt. Als geboren en getogen Limburgers kennen zij de regio en spreken zij de taal.

Wat nabestaanden over ons zeggen

Als houder van het kwaliteitskeurmerk uitvaartzorg, vragen wij nabestaanden naar hun tevredenheid over onze dienstverlening. Wij zijn er enorm trots op dat nabestaanden onze dienstverlening waarderen met een 9,6.
Een paar citaten van nabestaanden uit ons klanttevredenheidsonderzoek:

Wat nabestaanden over ons zeggen

Als houder van het kwaliteitskeurmerk uitvaartzorg, vragen wij nabestaanden naar hun tevredenheid over onze dienstverlening. Wij zijn er enorm trots op dat nabestaanden onze dienstverlening waarderen met een 9,6.
Een paar citaten van nabestaanden uit ons klanttevredenheidsonderzoek:

Afscheidshuis de Hoeskamer

...een plek in de voormalige gemeente Born waar nabestaanden in een warme, intieme en huiselijke sfeer afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbaren”

De Hoeskamer is een initiatief van Golsteijn en Kempkens Uitvaartzorg V.O.F.

Ons adres