Dorpstraat 53 6122 CE Buchten 046 850 4488 info@hoeskamer.nl 24/7
banner1.jpeg

Verzekerd? Of niet?

Veel mensen zijn verzekerd voor uitvaartkosten. Afscheidshuis de Hoeskamer is een onafhankelijk uitvaartcentrum, niet gelieerd aan welke uitvaartverzekeraar dan ook. Maar wist u dat u altijd bij ons terecht kunt? Ook met een uitvaartpolis van DELA, Ardanta, Monuta, en in het verleden Yarden, bent en was u vrij in de keuze van uitvaartonderneming. 

Om een voorbeeld te nemen:
Mensen die van oudsher verzekerd zijn bij DELA denken vaak dat zij de uitvaart ook door DELA moeten laten uitvoeren. Of dat dat, als men toch kiest voor een andere uitvaartonderneming, slechts kan tegen aanzienlijke meerkosten. Dat is een groot misverstand. Om te beginnen, heeft u altijd vrije ondernemerskeuze. En de meerkosten die u bij ons maakt, zijn niet hoger dan de meerkosten die u bij DELA ook zou maken. Dat is onze belofte aan DELA-polishouders. Wij leggen graag uit hoe het zit.

Een DELA-polis bestaat uit 2 elementen: een dienstenpakket en een geldbedrag. Op het moment dat wij de uitvaart voor u regelen, keert DELA een familievergoeding uit.

Als u kiest voor het team van afscheidshuis de Hoeskamer en voor onze locatie, voeren wij de verzekerde diensten van het DELA uitvaartplan 1 op 1 uit. Het dienstenpakket bestaat uit zaken, die in de basis voor de organisatie van de uitvaart nodig zijn:

  • Het regelen van de uitvaart door een uitvaartverzorger
  • Het verzorgen van de wettelijke formaliteiten
  • Het overbrengen van de overledene binnen Nederland
  • De laatste verzorging van de overledene
  • Een standaard uitvaartkist
  • Het verzorgen van de thuisopbaring of het verblijf in afscheidshuis de Hoeskamer
  • Rouwauto op de dag van de uitvaart
  • Rouwbrieven uit onze collectie, met postzegels
  • Prentjes uit onze collectie
  • Crematie 

Uw aanvullende wensen, waarvoor u bij DELA zou moeten bijbetalen, brengen wij, net als DELA, in rekening. Vaak zijn dat de elementen die het afscheid nog persoonlijker maken, zoals bijvoorbeeld bloemen, consumpties na de plechtigheid, woorddienstbegeleiding, condoleancebezoek, of een overlijdensbericht in de krant. Uiteraard kunt u hiervoor het vrij te besteden bedrag van uw DELA-polis gebruiken (voor de meeste mensen is dat € 662,-).

U bent bij ons onder de streep dus niet duurder uit dan bij DELA. Ook bent u verzekerd van persoonlijke en professionele begeleiding door ons team en een warme ontvangst in afscheidshuis de Hoeskamer, waar u alle tijd en ruimte heeft om samen te zijn en afscheid te nemen.

Ook als u kiest voor begraven, kunt u met een dienstenpolis bij ons terecht. Omdat grafrechten per locatie nogal verschillen en alsmaar stijgen, rekenen wij voor de begraafplaats gerelateerde kosten met een gemaximeerd (gemiddeld) tarief. Eventuele meerkosten in uw specifieke situatie zijn voor eigen rekening.

Meer weten wat e.e.a. voor uw eigen uitvaartwensen betekent? Bel ons gerust. Ons telefoonnummer is 046 850 4488.

 

Afscheidshuis de Hoeskamer's Avatar

Afscheidshuis de Hoeskamer

I am Sonny. I love opensource

Wat nabestaanden over ons zeggen

Als houder van het kwaliteitskeurmerk uitvaartzorg, vragen wij nabestaanden naar hun tevredenheid over onze dienstverlening. Wij zijn er enorm trots op dat nabestaanden onze dienstverlening waarderen met een 9,6.
Een paar citaten van nabestaanden uit ons klanttevredenheidsonderzoek:

Wat nabestaanden over ons zeggen

Als houder van het kwaliteitskeurmerk uitvaartzorg, vragen wij nabestaanden naar hun tevredenheid over onze dienstverlening. Wij zijn er enorm trots op dat nabestaanden onze dienstverlening waarderen met een 9,6.
Een paar citaten van nabestaanden uit ons klanttevredenheidsonderzoek:

Afscheidshuis de Hoeskamer

...een plek in de voormalige gemeente Born waar nabestaanden in een warme, intieme en huiselijke sfeer afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbaren”

Ons adres

De Hoeskamer is een initiatief van Golsteijn en Kempkens Uitvaartzorg V.O.F.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

logo adscheidshuis diapos def